Seg dag!

Chill dag, pizza och sen kaffe hos brorsan. Har inte vart så bakis iaf :) eller inget alls rättare sagt, va rätt lugn igår, men det va en grym kväll :D tack alla som kom! Lägger upp bilder imorrn, orkar inte nu för jag tänkte redigera dom lite innan. Nu ska jag sova innan jobbet. God natt!

Hahaha

Jag måste lägga ut den här bilden nu XD Kvällens vinnare också!


Halloween kläderna :P

Inte så bra bilder men hinner inte fixa nu :)



Syns det vem jag är? :)

Fest ikväll :D

Nyss kommit hem från jobbet och käkat frulle, så ska strax gå och lägga mej. Men är fan inge trött :/ ska ju upp vid 12 tänkte jag och börja fixa :) sen till Linda vid 5, hon ska hjälpa mej sätta dit lösfransarna eftersom jag får epilepsi händer så fort jag ska hålla på med nått pillrigt, jag skulle väl typ sätta den på ögonbrynet eller nått :P
Men sminkar man allt utom eyeliner och mascara innan? haha, kan ingenting :P

Får se om jag hinner lägga upp nån bild senare på hur jag ser ut :)
Anyways, ha en bra halloween :D Och skräms inte för mycke, man vet aldrig vad som händer.


Rigga upp kamerorna, jag är redo :D

"Big Brother kommer tillbaka men byter kanal.
Dokusåpan har köpts – av TV 4, avslöjar Dagens Media.
Nu gör skandalsåpans urmoder comeback.
TV 4 har köpt programmet som inte visats i Sverige sedan Kanal 5 slutade sända såpan 2006.
”Big Brother” kommer att sändas i TV4 Plus.
– Jag kan bekräfta att vi har köpt Big Brother, säger kommunikationsdirektören Gunnar Gidefeldt till Resume.se."


Jag ska sitta bänkad :D Jag älskar förnedrings tv ^^ Tom kommer strypa mej, haha!
Hörde att dom vill ha med Jockiboi i programmet också :)


...

Nyss kommit hem från stan, jag är där och springer varje dag :P köpte det sista till kläderna jag ska ha imorrn, så nu är det klart, hoppas allt går som jag vill bara, brukar ju ha en tendens till att jävlas när jag absolut inte har tid.
Vi lunchade lite på Dreambook och tog en kaffe också :) deras taco-paj är grym!



Har på mej tröjan jag fick av mamsen idag, har för mej att när jag provade den i affärn så gick armarna ända ner på den jag provade, men tog en annan för att den stank parfym och nu är det trekvarts ärmar? aja, funkar väl :)




Nu ska jag städa :) känns lite onödigt för det är väl skitit efter festen imorrn iaf. :P men inte så kul att ha snuskit när det kommer fölk heller.
Äh, bye!


Skavsååår!

Nya skor är inge bra, jag har fan fått köttsår på fötterna :(
Va hem till Sarah och hälsade på idag, köpte med fika :) blir riktigt najs i hennes lägenhet!
Sen va jag en sväng på stan, köpte lite halloween saker så nu har jag 3 gratis inträde till statt på lördag :D en till mej, en till Tom och en till Sarah tänkte jag :) om hon vill ha den.
Hämtade ut ett paket också ^^


Vad som finns i får ni se på lördag :)

Nu ska jag käka körv me brööö.

Jag har alldeles för snäll mamma!

Hann aldrig byta däck idag, vi drog in till västerås istället :)
Hittade två tröjor, som mamma betalade ;) kan aldrig säga att nått är fint, haha. "du får den av mej" säger mamma på en gång. Skulle bara ha den svarta först men plockade åt mej den gråa också, försökte vara envis i kassan med att hon bara fick betala 1 av dom men det gick inte så bra, "nu lägger du upp allt!".
Tack världens bästa mamma ^^



Hittade 2 par skor också, skopunkten har ju ta 3 betala för 2, mamma hittade 1 par, eller 2 egentligen men dom ena fanns inte i hennes storlek, och jag hittade 100 ungefär :P men det blev dom här 2 :)




Nu ska jag gå och sova en stund, har ju inte sovit nått sen innan jobbet igår kväll, tänkte att jag skulle gå upp när Tom kommer hem vid 10 så man hinner träffas nått :)
Kan slänga upp dagens paltor också...ganska tråkiga!



Byta däck

Ska åka ut till morsan och farsan snart och hälsa på...eller sno åt mej vinterdäck snarare :) hoppas farsan har kommit hem så han kan hjälpa mej, dom drog ju åt däcken på verkstan men nån snurr sak så dom lär väl inte klena jag få dän själv.
Ne nu ska ja skynda mej iväg, är hungrig som fan, ska käka frulle hos dom tänkte jag. Varför är det alltid så mycke godare att äta hos sina föräldrar? spelar ingen roll om det bara är en vanlig ost macka. Eller det kanske bara är jag som tycker de :P

...

Trippen till västerås igår gick ju sådär, fick svinont i magen precis innan vi skulle dra, äh de går väl över trodde jag men icke! hann gå ett varv på Ikea sen åkte vi hem för jag kunde varken stå eller sitta och absolut inte gå, så jag gick och la mej i soffan som en boll och tyckte synd om mej själv.
Fick med oss två söta lampor hem iaf. :)


...

Nu ska vi åka in till västerås och kika runt lite :) Får se om vi åker nerpå stan, kan vara riskabelt ;) IKEA blir det iaf.
Kanske töja tungan lite mer? :) en 4a ska i nu, men den va så tjock så jag blev feg!


Rubrik!

Bara för utfyllnadens skull såhär på morgonkvisten så slänger jag upp en drös ego bilder på lite olika hår :)











Kan ju önska att den här sista va mitt riktiga hår.
Jag saknar ALLA håren :(  


Shopping

Jag hatar att köpa smink, finns alldeles för mycke och jag fattar nada! Känns inte som man har köpt nått heller bara för man köper skiten varje månad. Hittade vantar iaf. ^^ nästan likadana som jag hade förut, fast svarta.


Bokade in en tid hos Frissan och Frisören också, till nästa fredag som kommer gå på 1600 >.< BLÄ, men vill göra nått med mitt tråkiga barr nångång. Får se om jag känner igen mej själv efteråt ;) hihi.



Usch, känns som jag är pank redan, måste ju köpa käk och sånt tråkigt också :( massa småutgifter hela tiden som växer och blir berg! Tanka tex. är ju inte så himla billigt!

God morgon :)

Inte för att jag har sovit än men if.:) Ska försöka hålla mej vaken hela dagen och sova ikväll istället.
Ska skicka över pengar till Tom för hyran så man har det gjort, sen ska jag beställa mina halloween kläder ^^ måste ner på stan en sväng också och köpa till en grej som inte fanns på den sidan.

Lite reklam

Har hjälpt mej bli av med alla dom där "små plupparna" man brukar ha på pannan och gjort porerna mindre :D kanon! Men den är stark som fan och osar sprit så den torkar nog ut hyn som fan om man inte smörjer in sej efteråt. För mej har den iaf. funkat skitbra! :)


Var riktigt skeptisk i början men reklamen höll vad den lovade, såg skillnad redan efter första borstningen *tumme upp* :)

Åååh min rygg!

Inte bra att somna framför tvn och ligga som en ostkrok, men inte så lätt att hålla sej vaken till Ensam mamma söker :P
Idag kom brorsan och hämtade sängen ÄNTLIGEN, han gjorde ju inte det sist jag skrev *rycka i örat* hehe, men nu har vi en hall igen :P
Innan det så var vipå dreambook, fick reda på att det äntligen skulle komma folk och måla i källaren :) spännande att se hur det blir.







...

Vaknade 10 idag, och var faktiskt riktigt pigg, kors i taket!
Åkte hem från brorsan vid 2 på natten men somnade iof. inte förrns 5 så fattar inte hur jag kunde vakna så tidigt. Men det va ju bra :) kanske man kan få nått gjort för en gångs skull.

Filmade lite när jag spelade GH ;)


Ska ner i källarn och hämta upp alla vinterkläder idag tror jag, eller kanske är för tidigt?
Det verkar ju som att det har snöat överallt förutom i Sala, men det gör INGET! början av december är det okej, vill inte ha lika lång vinter som sist och absolut inte lika mycke snö, det var ett helvete att jobba i!


Hemma hos bror

Ännu en helg hemma hos brorsan :) vi lirar lite GH och nördar facebook spel ;P Tom börjar bli lite för bra på GH, jag måste sätta mej och öva, han får inte bli bättre än mej, haha.
Börjar bli sjuk, känns som nån ettrar med en fjäder i snoken på mej! Men nästa helg, då jävlar :D ska beställa kläder på måndag när jag får pengar, hela halloween outfiten kommer väl gå på nån tusenlapp, värt för en kväll :P aja, skitsamma.
Ska försöka att inte slösa bort allt på kläder den här månaden, måste ju spara lite om man ska kunna åka utomlands nångång under vintern.
Nu ska jag va social istället för å sitta här å klottra :)

Du milda herpes!

Det va dom fulaste kläder jag sett i hela mitt liv, ja jag pratar om Elins outfit i idol ikväll, haha XD kan hon åka ut nångång?! Jay gjorde det riktigt bra, satt och undrade hur det skulle gå för takida snubben men det va nog bästa framträdandet av honom.

Känner mej lite piggare nu efter kaffe och ett kokhett bad :) nu sitter vi och svullar chips och som sagt, tittar på idol :)

Bjussar på lite Tant Lingon ;)


...

Seg >.< ska dra ner och få i mej lite kaffe så det blir nån ordning på den här dagen/kvällen, inte för att jag ska göra så mycke, vi ska köpa snask och kolla på idol, men det är ju bra om man kan hålla sej vaken iaf.
Tom är sjuk och ligger och låter som en fistad anka, "mmhgnnngh" haha, stackars *klappa huvet*


Valle :D

Luft simmarn :P


Mjahaja

Då blev man väckt efter 2 timmars sömn :P Brorsan och Hampus kom och hälsade på, trevligt. Jag trodde det va nån försäljare först som stod och va dryg mot min dörr, så jag låg och svor i sängen ett tag tills dom ringde och sa att jag skulle komma och öppna :P

Jaha, ska man försöka va huslig och städa lite nu eller ska man gå och lägga sej igen? Kanske ska ta en powernap iaf. så man orkar tvätta mellan 16 och 19, vilken lust jag har! Känns tråkigt att va inne en sån här dag också när solen lyser för en gångs skull.


Jag vill tattuera mej snart >.< börja på andra armen...är iof. inte klar med första men iaf. har inga ideér till den just nu. På vänster arm ska jag iaf. börja med nån sån här söt sak :)

Less

Bitter, less, depp, frustrerad, you name it! På allt! Vart tog alla vänner vägen? Det är väl frågan jag ställer mej själv oftast. Var det när jag träffade Tom?
Blev jag tråkig då? Jag ser det inte så iallafall. Men det känns som att det var då telefonen plötsligt dog. Blir man automatiskt toffel när man blir tillsammans med nån? Det var ju inte direkt att vi satt hemma varje helg och kramades i soffan framför tvn som dom flesta andra nykära gör, vi va/är ute i stort sätt varje helg men nått hände där i början som gjorde att folk hörde av sej mer och mer sällan. 
Ingen ringer och frågar vad som händer till helgen eller om man ska ta en fika längre. Hör jag av mej så säger dom oftast att dom inte kan men att "vi kan ta det imorgon" eller vad dom nu säger för dag, men jag har lärt mej att ignorera det förslaget för oftast hör dom iallafall inte av sej. Eller är det jag som ska höra av mej igen? Nej det anser inte jag, men det kanske är fel?
För några år sen om nån frågade om jag hade nån som stod mej riktigt nära kunde jag säga flera stycken, nu...kan jag faktiskt inte nämna en enda...inte i sala iallafall. Jag vill bara bort från den här staden, den har inte direkt nått att ge förutom deppression.
"Du har ju Tom" brukar jag få höra...Ja, jag har Tom och det är jag glad för men man behöver nån mer än den man är tillsammans med, iallafall jag, kan ju inte direkt snacka skit om honom med honom ;) hehe närå, PUSS!

Och nej, det här var inte menat som ett "det är så synd om mej" inlägg. Kände bara att jag behövde skriva av mej lite frustration och stora frågetecken som jag har i skallen.


Reklampaus

Kollade lite vad som fanns på sidorna jag gör reklam för.

Saray fanns det inte så mycke i min smak, fina smycken men inte min stil.


Fashionize var väl helt okej, hittade några saker jag gillade :)



Bluemonkey liknade coolstuff.se, saker som är onödiga men kul att ha :P




Och Lovetool tänker jag inte lägga ut några bilder ifrån ;) även fast jag vet att det är dom ni helst vill se, höhö!


It's working

Trodde inte sidor som gör att man får fler besökare funkade, men hey, hade visst lite fel :D
Har typ 70% mer läsare idag när jag testade skiten. Klicka HÄR för att testa du också.



Allergi>=/

Usch, nu har jag legat i soffan och powernapat bland allt katthår, inge bra! Att jag aldrig lär mej :P bara rosslar när jag andas, tur att jag har bricanyl, fast då blir man som ett asplöv istället.

Ska fixa till nyllet nu och åka till dreambook och ta en fika, ska se om Tom ska med innan han ska iväg och slå folk på käften.

Aaawwwww ^^


Ge mej ^^

Russin

Hatar russinhud! Skönt att bada iaf. mitt hemmagjorda lilla bubbelbad,haha. Jaha, just ja, vi tjejer fiser ju aldrig, det är emot reglementet så att säga ;) Det är därför bara tjejer kommer till himmlen, vi är överfulla med gaser när vi dör :P Enough said!


Huh?

Vem fan är Anna-Helena Lindgren Jorlin från Östhammar? Och varför ringer hon mej halv 8 på morgonen? haha, aja :P

Nu ska jag ta ett bad innan jag skakar sönder. Sen ska jag nog ta och fixa i min garderob, nån har släppt en bomb där tror jag.


Snart kommer snön!

Kallt ute, vill åka till värmen NU, helst igår! >.<
Men tills man har råd så får man väl gå och sola och tänka att man är utomlands på nån strand :P hehe




Sniglarna invaderar

Nån som vet hur man kan bli av med alla mini sniglar som tar över mitt akvarium?

Nu ser det ju inte ut att vara så mycke MEN det är det >.< tips?



Ska ta en promenix till badhuset snart och sola lite. Orkar inte gå nån lång promenad idag:/

Detta fält måste fyllas i

Sitter och kollar runt efter linser till halloween, blir nog dom här.


Hittade massor med vidriga linser också *ryys*

Uäää, jag mår fan illa av att kolla på dom!
Ni kan hitta fler HÄR.


Brrr!

Först svinkallt uppe vid kontoret sen svättas man ihjäl i trapporna sen blir man iskall på vägen hem i blöta kläder, inge bra. Så nu ska jag ta ett bad med massa badkulor tills käket blir klart ^^ har ställt in massa rotfrukter i ugnen, mumma :) för nu är det vardag så nu ska jag inte käka massa skit!



Gammal bild från Las Vegas festen


Middag med hela familjen

Har vart hemma i hönäs och käkat med hela familjen idag :) trevligt, skit god mat och efterrätt!
Sen va vi till Tärnsjö och hälsade på Sara och Kim och lilla skrutt Valle ^^

Han va gosig och låg i mitt knä hela tiden ^^

Sen hämtade vi upp Nadine och drog hem, fick med oss det här skiten också ;)

Weei :D

Och kattmynta fick vi av Nadine, katterna är helt galna här hemma nu, haha :P men de va bra att ha på klös grejjen, hoppas dom bara vässar klorna där nu då!


Tusse fick agera modell :) hårboll.


Chillidill

Ikväll blir det fan ingen utgång, ska hem till brorsan och dega :)
Tom ska iväg till tärnsjö och träffa massa kompisar han inte ser så ofta, alla skulle ta med sej respektive så jag har lite dåligt samvete för att jag inte följer med :/ men jag orkar verkligen inte vara social idag och hur kul är det om jag bara sitter å glor och svarar typ ja och nej bara :P för det är väl ungefär det jag orkar. Då passar det bra att åka till brorsan, haha ;)

Har planerat halloween festen lite idag också :D eller iaf. skickat ut inbjudningar på facebook :)

Apropå festa, såhär kan det gå när min bror följer med ut på krogen och mer eller mindre slänger dricka på en en hel kväll :P haha, den här bjuder jag på, fjortisfylla nr1. i början av sommarn.





Anyways, snart blir vi av med sängen som har stått i hallen i hundra år, finally! Jonte ville ha den och hämtar den idag :)
Annars då? Vart på dreambook som vanligt och fått i mej det dagliga kaffet och arracksboll :P jag som skulle sluta med sånt, jag är för svag :(

Hihi, dom ovanför poppar Fanta och rosé ;) I like! fast dom har poppat den 100 gånger nu som dom gör med ALLA låtar, tror inte dom kan byta låt på sin dator :P



sjysst utväxt! tack jag vet!

Men vad händer?

Mina favvis byxor :(



Haha, jävla korvskinn och går inte ens att stänga, inte ens liiite >.<
Ne nu jävlar, dom här ska jag fan få på mej till sommarn. No mercy on my hips tills dom går att stänga!
Tror vi ska köpa ett löpband nu till vintern, yey ^^



Haha, Yoshi låg som ett cp när jag kom hem imorse
Helt raklång :P





...

Fruktansvärt irriterande katt som går och brölar här hemma >.< well well

Har vart ute och gått en sväng, jag förstår fortförande inte hur elljusspåret ovanför badhuset är skapt, virrar bort mej hela tiden. Efter det så la jag mej i solariet en stund, skönt :) Hatar dock att mina fräknar ska ploppa fram på en gång!
Nu ska jag börja laga käk tills Tom kommer hem :) Köttfärssås och spagetti...eller makaroner blir de nog.

Tjing!

Stenåldern part.1 :P

Slänger upp lite bilder från mina gamla fotoalbum :D
Inte så bra kvalite eftersom jag tog kort på korten, haha :)


Sanna, Rosie, Lotta & Licky på pizzerian i färnbo.


Fest hemma hos Emma. Malle, nån, Rosie och Emma :)


Sanna och Kaj i skolan :P


Linda, Johan(TomGreen) och nån hos....David tror jag, saknar dom festerna lite.


Full å ful!


Licky fick agera klotterplank ;)


Strutsen och storflinarn


Jag, samuel, malle och johan :)


Mini me


Puss på Emma


Tezan, kalle och emma :)



Lägger upp fler nån annan gång :)


ALIEN!!



Haha :P

Mys i Hönäs

Är ute hos mina föräldrar och dricker kaffe och knaprar på massa olika kex :)
Dom ville kolla på Arga snickaren, det var tydligen filmat från skultuna, eller utanför på landet. Mamman/svärmor i programmet hade den bedrövligaste mustaschen jag sett, hon har ju hårigare överläpp än Tom, haha XD
Vidrigt!
Rakhyvel? nått ord som låter bekant?

Jisses..

PALTKOMA, mätt som fään!


Nu ska jag lägga mej och dö i sängen, slå på en film och inte göra ett skit, har inte kännt mej så pigg dom senaste dagarna :/ Hoppas det går över, har inte råd att vara sjuk nu!
Ska kika på Karate Kid och Get him to the greek :)

 

Får se om jag orkar med båda, jag blir väl rastlös innan jag har kollat på en halv film :P

Min mage dör!!

Är så jävla hungrig, min mage kurrar så folk skulle kunna tro att krigslarmet går >.<
Nu får Tom komma nångång!
Vi ska dra till Amitai och käka ^^ Fyra små rätter, mumma!


Hemma igen

Nyss kommit hem, jag sitter och fixar med bilder och Tom lagar mat, så det ska va ;) hehe
Orkar inte lägga upp så många...eller rättare sagt, dom flesta blev dåliga, jag kan inte ta kort på fyllan, haha.
Tog massor men lägger bara upp dom här 4 :P


Tänkte att jag skulle lägga upp lite stenålders kort snart också, från högstadiet, haha. Kollade igenom mina foto album, usch så man såg ut :P

...

Sitter hemma hos brorsan, har vart och fikat sen haka jag på hem hit :) Har ju inte så mycket att göra i sala så..
I lördags var jag ju som sagt i Skinnsberg, trevlans, hade lite förfest medans vi gjorde oss iordning sen fick vi skjuts till fagersta där vi gick på nån krog, ganska dött, haha :P men jag hade kul fram tills all drama, haha ;)
Rätt som det var så dök Adam och Basse upp, trodde först att jag hade druckit alldeles för mycke, haha, för vad är oddsen att sala folk ska dyka upp när man åker till fagersta där man inte känner en kotte :P
Igår mådde man ju som man förtjänade, kom hem till sala igen vid halv 10 på kvällen.
Lägger ut lite bilder senare, är ju som sagt inte hemma just nu :)

Tlött

Gomorron :) ställde om klockan första gången och vaknade 3, inte bra.
Nu ska jag käka sen skynda mej att packa ner kvällens paltor och bege mej mot skinsberg, party med Hanna ikväll ^^

Bjussar på en gammal bild från 05 tror jag, nu blir man väl strypt när man kommer fram :P

...

Va ut till mina föräldrar en sväng idag och tog en fika och en paus från städandet här hemma.
Stannade till hos brorsan på hemvägen och lånade GH spel och en dansmatta :P hehe, så nu ska Tom och jag skutta omkring här, haha!



Se om jag kan smygfilma Tom ;) så kan jag lägga upp det här sen, hihi!

The Olsen triplets

Inte världens bästa bilder men hon är ju aslik.


-39 trevligt

De var vad bilen visade :P riktigt så kallt var det inte, haha.
Snart en vecka till avklarad, bara imorrn kvar. Tiden går för fort, får ångest när jag tänker på allt jag vill göra men aldrig tar tag i :/ ut och resa, skaffa nytt jobb, flytta från den här hålan och dansen kommer alltid upp, att jaginte började när jag va 13 :( va för feg och blyg. Man hade ju vart grym på vad man nu hade börjat med för dans, fan!
Kolla in dom här, såg dom först för nån vecka sen och satt fan med hakan hängandes ner till knäna.



Småungarna är ju skitsöta ^^

Bubble Bobble

Jag och Tom har setat och nördat lite :P Sen tröttnar vi när vi kommer till level 57 och dör i vanlig ordning, förstår inte hur dom har tänkt att man ska klara den banan?!

8-bitars is the shit :D


Yoshi sitter och försöker se sexig ut i soffan :P

Inte okej

Idag sov jag sådär överdrivet länge igen >.< det var ju iof. rätt dag att sova på, jävla skit väder!
Hoppa nyss ut ur duschen och sitter med en ansiktsmask, en stark, känns som den fräter bort ansiktet.
Sen då? Hinner ju inte med nått annat idag direkt, får se om jag orkar dra på mej kläder och gå ut å gå iaf.
Imorrn måste jag upp tidigt! Inge kul att vakna på kvällen :(








Mys låt ^^

Bettan går fin fint

Yes, besiktningen gick kanon :D skönt, slipper man tänka på de, eller rättare sagt, Tom slipper tänka på de ;)

Usch, jag är svin trött, kunde ju inte sova igår innan jobbet och imorse somnade jag 7, sen upp 9 igen >.< Så nu ska vi iväg och ta en kaffe, sen möte på banken :) Sen ska jag bara hem och chilla ^^ däckar väl på soffan inom 5 min. skulle jag tro, men det finns inget skönare än när man är så trött så man somnar framför tvn ^^


Fixa bil - check

Kom nyss hem från uppsala, vart på Nicks jobb från 4 till 8, han och Tom har vart duktiga...mest Nick :P Så nu blev det ingen promenad idag :/ måste sova innan jobbet så jag orkar va uppe imorrn förmiddag, ska iväg och besikta bilen halv 11, blä.


Ego ;)


Snabb promenad

en låång snabbpromenad, jisses va klen jag har blivit. Är helt slut, kändes som jag gick till västerås, tappade bort mej på elljusspåret, haha, och 50 situps, nu märker jag hur klen jag är men det ska det bli ändring på :) borde ju iaf. kunna komma upp till 200 situps om dagen, då kan jag va nöjd!


Puss Puss

Sean Banans nya låt,haha, så jävla sämst men jag ska försöka tycka om den bara för att kunna terra Tom >:) mohaha!


Man hör ju inte ens vad han sjunger.


Kom nyss hem, har vart och fikat (för ovanlighetens skull) med Tom och Nadine :) Och storhandlat *pank*
Ska strax ut och traska en bit tror jag :)


Så kan det gå om inte haspen är på

För det var den inte i lördags, haha, jag va på hugget :P
Jag och Sarah drog till norrmanska och hade lite förfest, de va 2 pers där när vi kom, wohooo ;) sen ramla det in en hel drös.
Efter det drog vi till statt och härja runt :)
Jag började snacka med nån brud, hur glad som helst. Hon va inte glad "varför va du taskig mot min kompis?" Jag stod som ett frågetecken och visste inte ens att jag sett människan innan, haha. Jaja, va väl antagligen borta vid Dj snubben, dom önskade kanske en låt som inte föll mej i smaken ;) haha, ingen aning, skulle vart typiskt fjolligt av mej att slänga ur mej nått spydigt åt nått sånt :P





Igår tog jag och Tom en tripp till Borlänge och köpte en tempur madrass han hade hittat på blocket :) så nu sover man som en kung!

Nu ska jag duscha, käka nått och sen försöka sova några timmar :)


Idol

Olle är HELT klart bäst! Hittade en egen låt av honom, riktigt bra tycker jag :)



Alice sjönk ju en aning den här gången :/

...

Fan va girly jag börjar/har blivit :P kollar runt på massa skor och känner hur det börjar rycka i fingrarna, finns ju alldeles för mycke snyggt >.< För några år sen skulle det mycke till innan jag drog på mej nått högklackat, haha.



Nya gallerian...Igor? i västerås va också trevlig, där fanns dom här skorna som jag har drägglat på på nätet ett tag ^^ Finemang, kunde man testa dom innan man köper.
Men...svarta eller blåa?


Nu ska jag gå och kika Idol ^^


Poop face

Nyss smetat på nån chokladmask, känns som jag har bajs i nyllet :S men den luktade gott iaf :) Hatar det här halvåret när det är kallt å jävligt och man måste ha 100 ansiktsmasker om dan för att inte känna sej grå och trist! Nu är det visserligen fint ute, men det kommer sakta men säkert.
Ska nog iväg och lägga mej i solariet senare också.

Vackert va? :P



Hade en låt på hjärnan hela natten när jag jobbade, fattade inte vilken låt först men sen åkte hissen ända upp och det va ju den här jag tralla på :P


Skit jobb

Sent igen >=( iskallt ute, trött! Allmänt blä helt enkelt.

Idag...eller igår blir det väl, va jag och fikade med Zanna :) sen drog vi hem till mej och glodde på Idol, Olle är också en favorit nu ^^ missade ju hans audition, men han va ju asbra :D Så nu har jag 3st......nej 4, Linda, Olle, Alice och Linnea.
Kollade upp Supernatural som Linda va med i förut...har faktist en gammal skiva med dom ;P haha *pinsamt* men kunde inte riktigt placera vem av dom hon va, men nu vet jag :) helt olik sej.
Ni kanske kommer ihåg den här gamla låten? Den blonda är Linda.



Nu ska jag jobba...äntligen kom tidningarna, vill hem och sova så fort som möjligt, brrr!


RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se