>.<

Bara för att jag känner mej lite piggare så händer det nada, försöker få hit lite folk, jag är för lat och frusen av mej för att gå nånstans :P Micke kommer snart iaf. så får vi se om Sarah dyker upp :)


Nya klänningen/tröjan :) gjorde sej dock inte så bra på bild :(
Jag har fått lite mer kött på benen såg jag här också, det ska jag springa bort snarast! :P


Vilket kul nyår

lite ironi på det där så blir det bra. Är ju dunder förkyld IGEN!
Det kommer väl ev hit några stycken iaf. även fast jag egentligen inte orkar med nått alls så känns det tråkigt att sitta och glo själv :( vad fan är det för fel på min kropp? jag är tamefan sjuk hela tiden, och nej jag är inte en sån som klagar över lite huvudvärk eller dylikt, säger jag sjuk så mår jag verkligen piss :(
aja, ska försöka peppa upp mej liiite iaf.

Inatt tror jag på allvar att nån försökte döda mej, nån smällde av en raket precis när jag klev ur bilen på jakan, haha. Åh, mitt stackars hjärta. kände att mitt liv passerade revy där >.< snorungar! dom garvade säkert ihjäl sej när jag mer eller mindre flög upp bland trädtopparna :P


Gott nytt år då :)


Ny vinterjacka skulle behövas

OCH ett par varma skor, dom jag har är bara fodrade i skaftet, vilket jag skiter fullständigt i, det är ju framme vid tårna man vill ha varmt men det är ju omöjligt att hitta :(
Men dom här såg ju lite mysiga ut...priset var inte lika mysigt.


från Brandos.



från Outlet


...

Tom och jag va in till västerås en sväng idag med hans mamma och syrra :) köpte med mej en tröja/klänning att ha på nyår och ett spel, Fear 2


Hoppas jag skiter ner mej, eller...inte bokstavligt talat kanske.
Men Steam? måste man använda det? den ska tydligen hålla på att uppdatera spelet innan man kan spela och det tar 6 timmar :/ och det är väl för online? äh, jag fattar nada. får väl se om det funkar OM 6 TIMMAR!


Va ut en sväng med sötis Tiki innan västerås också ^^ ska gå ut med henne hela veckan tror jag eftersom Anki inte hinner, men det gör ju inte mej nått :)

Drar nog på mej termobraller imorrn så kan jag busa runt lite med henne ^^

Rubrikjävel

Några dagars blogg paus.
Julen var lugn och mysig :) eller själva julafton iaf., vi va bara 5 st, sen på juldagen kom brorsorna med barnen.
Fick massa bra saker ^^ orkar inte rabbla upp just nu men det dyker väl upp här senare säkert.
Utgång på juldagen också, det va riktigt kul faktiskt men har lite ångest över mitt stackars konto nu >.< att det ska vara så svårt att hålla i kortet när man är full. Annandagen har vi ju åkt till västerås 2 år i rad, vi sa att det skulle bli tradition men i år orkade tydligen ingen för det va ingen som hörde av sej, tråkigt :( 
Idag håller vi på att städa för fullt, så det är snart klart.
Jobb inatt, har vart riktigt skönt att va ledig några dagar och man är väl ledig natten till lördag den här veckan också ^^ bra bra.


Förra året på Juldagen och annandagen :)




Åh, mitt svarta hår :(

Jul shopping i sista sekund...inte kul.

MEN, som tur är så gick det bra, vi visste vad vi skulle ha så det va bara in och ut i varje affär, inte sååå mycke kö :) Så vi har vart i västerås hela dagen, kom hem vid 9 nu på kvällen, fick igång bilen också :D yeeey!
Galet slut, fast fick lite mer energi av ett bad och en smirre ^^
Jag är typ klantigast i världen, när jag skulle hälla upp badet, istället för att stoppa i proppen så drar jag i grejen så munstycket går igång, den for upp mot väggen och blötte ner hela mej :( haha


suck! nog pratat om det :P

Fick med mej lite kläder hem också, ovanligt :P



Ville egentligen hitta nått mer juligt att ha på mej men det gick ju sådär.

Och här kommer lite bilder från i tisdags när vi åkte till uppsala, som förövrigt inte har några kläder ALLS! på New Yorker hade dom typ kläder som västerås hade för ett halvår sen kändes det som.


börjar med en normal bild så jag inte skrämmer slag på nån ;)


hahaha, shake it. Nadine ser skräckslagen ut i bakgrunden.


haha, vindögd.


Kissie style ;)


Nu får jag se om jag kan tagga lite för Julvakan, har inte bestämt om jag ska gå ner dit än, är så jävla trött. Men jag är ju ledig inatt iaf ^^ ända tills på tisdag närmare bestämt :D

Nu vet jag hur jag kommer se ut som gråhårig

Till och med ögonfransarna frös till is, brrr! Ingen hit att gå till posten inatt, det är ju inte så långt men i -25 så blev det lite kallt, spec när man skulle gå hem, svettig. Konstigt att jag blir sjuk hela tiden? In och ut ur en varm bil till 20 - 25 minus 6 nätter i veckan kan ju inte va så bra för kroppen? Är ju ändå en värmeskillnad på 45-50 grader som kroppen ska ställa om sej till var 5e minut typ. Och sitta med rutan nere i drag i 3 timmar, kan ju sluta fundera på varför jag har så jävla ont i nacke och axlar.

Nu ska jag gosa ner mej i soffan ett tag.

Haha, han är störd!


Jag vill inte bli gammal :(

Nej, ärligt talat så får jag ångest så fort jag tänker tanken, när jag är inne på ålderboendet på jakobsberg och delar ut tidningar så brukar jag ofta möte en gammal gubbe som alltid frågar om jag har sett hans hund :( tycker synd om honom, hunden är säkert död för längesen. Inatt frågade han om jag sett hans fru (tror jag det va) också. usch.
Det är visserligen ett tag kvar dit, men allt annat då? Jag och Camilla kom på nått sätt in på mammografi inatt när vi pratade, fy fan, när börjar man med sånt? Hon gjorde det första gången vid 25 *hackar tänder* trycka ihop pattarna tills dom är obefintliga kan jag helst skippa :( ajaj. Fan kunde man inte blivit kille för? slippa trycka ut en unge som säkerligen känns som en hel skinnsoffa.

Nu ska jag ta tankarna åt ett annat håll. Ska fixa iordning mej och dra ner till DB en sväng tills Tom och Jeppa som sover över här inatt vaknar, fast dom hinner säkert upp innan jag är klar :P Sen kanske det blir en sväng till uppsala och kolla lite :)

Funderar på att börja göra pärlplattor igen, saknar det lite, nu har vi ju en laptop så jag kan sitta vart jag vill ^^
Tidigare skapelser :)






Hej hej hallå

slappar dag, jajjemen! sovit massor och inte gjort ett skit :)
Igår va jag till Gävle med alla Grafarna (Toms mamma och syskon) och Sarah :) Vi va ut och käkade på....kommer inte ihåg va det hette men nått amerikanskt/cowboy ställe, skit mysigt :)


Massa saker hängde i taket och lite överallt


Toms mamma Irma och Nadine


Sarah och Kim


Nick, sugen på sin Whiskey :P


En apa satt vid bordet också.


Gigantiska portioner, alla tyckte om maten utom jag :P men min stek jag beställde levde ju nästan fortförande, helt röd inuti, dom hade typ stekt 2 sek på varje sida sen serverat :( orkade inte säga till heller..tappade aptiten eftersom jag tog en tugga och nästan spydde. Jag åt mina potatisar istället :P Nästa gång ska jag komma ihåg att säga till att den ska vara genomstekt.


Efter den här va jag på bra humör ^^ asgod...Brooks & Dunn (stavning?)


Dans på baren, först va dom 4


Sen va dom 3, en intog golv läge ;P haha, stackarn. Men det såg liiite kul ut :P hoppas det gick bra.
Dom hade nå jävla pistolskott i högtalarna varje gång dom skulle upp och dansa, Jag och Irma flög i taket varje gång, första gånge fick jag hjärtflimmer tror jag.

Hur som helst, väldigt trevlig kväll :) tack och bock! 

Musikhjälpen i P3



Önska en låt via SMS/MMS

Inled med hur mycket du vill skänka
50, 100 eller 200
skriv sen låt, artist och motivering
och skicka till 72 999



MH.P3


Vad har kattfan emot våran inredning?

Såhär såg ljusstaken ut när vi kom hem


alla lampor låg på golvet så han har bara tagit bort dom och slängt ner dom..varför? haha!

Har vart i västerås hela dagen, fast hann inte med så mycket. Köpte en julklapp till Vilma iaf :) som Anna kommer bli jätteglad för att jag gav henne ;)
Sen shoppade vi lite på Mediamarkt till Tom och mej ^^


dyrt blev de, menmen.



SURdator :P aja.

Är det bara för mej som Blogg.se ser helt skevt ut i explorer? fanns ingenstans att logga in heller?


Kanske dax att skriva några rader

Joråsatte. Men vad har hänt då? inte mycke faktiskt. Vart hemma och mer eller mindre klättrat på väggarna av tristess, det här är sista natten hemma sen ska jag tillbaka till jobbet för det här funkar inte. Känner mej hyfsat bra nu iaf. har ingen feber längre och inte ont i halsen iaf :) Men bra? nej det mår jag inte.
Va på DB nyss och drack nått thé som man blev skitpigg av, så ska nog köpa hem lite av de så blir det nog kanoners :)
Imorrn ska vi ev. till västerås, börjar bli stressad av att inte ha köpt några julklappar än, jag och Tom ska inte köpa åt varann har vi kommit fram till, vi ska köpa en dator istället till oss båda :) mycke bättre!

Dumma Yoshi biter på sladdar :( 4 mobil laddare har vi kastat, högtalarna fick vara ifred i 10 timmar och nya tangentbordet i några dagar. Sen alla snoddar och armband har han gömt på nått bra ställe.




Julstjärnan slocknar väl snart, hoppas han får en riktig stöt när han har gnagit igenom >:) mohaha.

Kvällsmys

Mja, igår åkte vi till mina föräldrar på kvällen, DB hade ju stängt när vi kom dit och sen ringde pappa när vi hade som tråkigast och tyckte vi skulle komma över :) Vi satt och fikade och pratade framför brasan, sen spelade vi kort ända fram till kvart i 2 på natten, Kanasta (vet inte hur det stavas) och svarta maja som jag inte hade spelat sen jag va liten :) och jag blir alltid lika arg på Tom när vi spelar nått, hann väl göra slut 10 gånger tror jag ;) haha, men jag är bara dålig förlorare när han är med, han ska alltid vara så dryg, självsäker och spydig när han spelar och är skitkaxig när han vinner, haha. Det är aaaldrig jag ;)
Men det va skönt att vara nån annanstans än i lägenheten :)


Nu har han ovanför lyckats komma åt repeat knappen igen

Samma låt har spelats ett x antal gånger nu. Låter som nå jävla schlager. TRÖTTNA!

Blir nog inge jobba av inatt heller :( FAN! får ångest, ser hur pengarna flyger ifrån mej.
Idag vaknade jag med ett extremt illamående, känns som jag ska lägga en spya när som helst :S mindre trevligt. uhuu, vet inte vad jag ska göra, mitt imunförsvar måste ju ligga på 0, måste gå till läkarn och kolla vafan som är fel, men det innebär sprutor av den värsta sorten...blodprov, som jag inte har tagit på.....17 år tror jag :`( åååh, kommer sitta och grina som en liten 3 åring, där kom ångesten igen då.
GAH, ryck upp dej för fan! idag ska jag iaf ut från lägenheten ett tag, (låter som jag är inspärrad) efter världens tråkigaste lördag som aldrig mer får existera. Ska till DB ett tag, tror inte jag smittar längre så det ska väl gå bra :)..........................................och där tog skriv hjärnan slut!

Värdelös lördag :(

Fy vad tråkigt det är att bara sitta hemma och glo.
Har nyss kollat på film, The Kid, den va helt okej :)
Tyckte killen va ruskigt lik Jeppa, iaf när han va långhårig på den undre bilden.



Ååh, döda mej!

Ja jag vet, min blogg börjar bli väldigt gnällig men vafan, idag mår jag ju änu mer skit, gick upp nu vid halv 8 på kvällen. Har haft ont i huvet sen i onsdags :( känns som att det är nån nerv som sitter i kläm i nacken för jag är yr nästan hela tiden också. Men det blev lite bättre med värmekudden som jag lånade av mamma :) Var ju hem till hönäs igår och firade min pappa, han fick glögg, snaps och glass (han älskar glass) av mej och Tom. Det va skönt att komma ifrån lägenheten en stund och käka massa tårta ^^ Jag kände mej visserligen inte så social menmen.
Rethostan har inte lyckats komma än iaf., kväver varje host som försöker lura sej fram, för har jag väl börjat hosta så kittlas det hela tiden i halsen sen.

Ne nu ska jag sluta sitta här och gnälla och beställa pizza istället :)


Uttråkad, sjuk och pigg

ingen bra kombination :( så fort jag får feber så börjar visdomstanden bråka också, hatar tandvärk!
Vill kunna sova nu och vakna frisk imorrn.



Jag tycker inte om att ha feber :(

Har sovit 12 timmar i sträck, vilket resulterar i fina frisyrer, eller skatbon kan man väl kalla det för.


Som inte går att borsta ur.

Vi ska göra hemmagjord pizza snart :) eller botten är iof köpt men det kommer bli asgott ^^

Usch :( känner mej helt överkörd!

Fan, har inte råd :(

Är helt cp förkyld, ont i halsen och 70 ton snor i hjärnan, orkar knappt stå på benen, uhuu :( Men jag MÅSTE jobba inatt, får knarka ipren och hoppas det blir bättre.
Ska åka till DB och fika en stund nu iaf, jag är för rastlös för att sitta inne även fast jag mår som ett helvete. Massa thé istället för kaffe kanske.

Twilight var väl inte så bra nej, dög att kolla på men jag sitter ju i princip och väntar på att hon ska bli vampyr hela filmen och så blev hon inte det iaf. tråkigt!

Jag har fått den här låten på hjärnan...och det är ju faktiskt SÅ mycke bättre :)

Nu blir det film...igen

Ja jag har kommit i nån film fas just nu, men va ska man annars göra den här tiden och när det är såhär kallt ute, 15 minus :S
Så nu ska jag kolla på Twilight Eclipse, har ju inte sett den än, alla säger att den är dålig så vi får väl se :)



Har vart hos Mange ikväll också, snacka massa skit :) najs.

Jag undrar ja..

när min mobil ska komma, dom sa 5-6 och eftersom 5 va en söndag så borde den ha kommit igår, men icke :( och inte idag heller. Men imorrn hoppas jag, annars blir jag bitter.


Värdelös film!


Seriöst, tror grannen håller på att riva hela lägenheten!

Han har gapat och skrikit i 1 timme snart, slår i väggarna och lyssnar på psyk musik på högsta volym. Musiken är det iof inget fel på :P men vafan, han borde inte få bo själv! :S

Hade jätte trevligt hos Maria och Carro igår :) Dom hade små kisse bäbisar den här gången jag kom också >.< inte okej, jag vill ha alla!
När vi kom hem hyrde vi film, "I love you Philip Morris" den va bra fast inte alls som jag hade trott :)


Kul att se Jim Carrey som bög :P haha.

Idag har det inte hänt så mycke alls :/ skapligt uttråkad bara.
Här är lite bilder från igår :)


Maria och Tuva.


Carro och Tuva


En riktig poser ;)


Tittut :) haha, sötis.


Nu, en hög med katt bilder :P Cuteness overload!










Ska snart åka mot Uppsala

Yepp, Maria fyller 30 nu i dagarna så ska åka dit och gratta henne :) Va ett tag sen man såg både henne och Carro så det ska bli skoj.

Igår va vi hemma hos Johanna och Peter och kollade på film, har vart lugnt hela helgen, rätt skönt :)
Båda filmerna va faktiskt helt okej även fast jag inte gillar aktion så värst mycke. Kanske va för att Angelina va med ;) Hottie.







...

God morgon :) Lördag å allt. Nyss kommit hem från jobbet, ska bli skönt med en ledig natt nu.
Hittade inte så mycke julklappar igår direkt :/ Men en spegel till sovrummet, bara jag har nånting med mej hem så är jag nöjd ;) Får se när den kommer upp på väggen, det blev lite knas.
Va in på bluebird och bokade tid, 10 mars, 11-17, heldag ajaj. Ska jag komma ihåg att ta en ledig natt så man är utvilad, drygt att komma hem runt 7 på morgonen och va där till 11.
Gör det ont att tatuera sidfläsket? Va en som sa att han höll på att dö :S aja, får väl stå ut.

Kanske ska försöka sova men känner mej inte speciellt trött, sov ju innan jobbet igår kväll.Usch va död jag va när vi hade vart i västerås, jag gick in och tänkte skriva ett blogg inlägg men satt bara och stirrade på skärmen, jag hade nog inte ens kunnat stava till "Hej", va så trött så hjärnkapaciteten låg väl på 5% typ.





Blomman i mitten va gigantisk för 1 månad sen. Tom tyckte att den skulle ha lika mycke vatten som på sommaren när solen steker som på hösten/vintern :P så den ruttnade :( buhuu, hoppas den växer till sej.

Men frulle nu då :) Hej svejs!




Ninja Cat

Har kutat omkring med Yoshi och busat :P ninja katten, hoppar upp på väggen, gör en volt och skjuter ifrån med bakbenen för att få snabb fart, haha. Apport kan han också, kastar man en boll så springer han och hämtar den, tar den i munnen och lägger den framför en ^^
Nog om idioten som förstör allt :P

Vart och fikat med Toms syster :) efter det åkte vi hem till Hönäs och hälsade på. Inte så mycke mer som hänt idag faktiskt.
Imorrn, eller idag blir det ju nu, klockan är ju halv 2, ska jag och mamma åka till västerås. Ska kolla lite julklappar och boka tid till tatuering tror jag :)

Nu blir det thé och macka sen jobba *burr* men har med mej en slav den här veckan ;) slipper man springa allt själv, hehe.


Lite gammalt






Freeeeezing

21 minus inatt när jag jobbade, då önskar man att man hade ett inomhus jobb. Hela nervsystemet kollapsade fan så fort jag stack ut huvet utanför dörrn, skulle inte bli förvånad om en isbjörn traskade förbi.
Om det är såhär kallt redan nu, hur kallt kommer det då bli i Jan, Feb? Vill inte ens veta, hoppas man kan åka utomlands då :S


Har pyntat lite hemma nu :) och med lite menar jag lite, är inte en sån som byter ut hela inredningen till jul :P men lite mys ska det va ^^ satte upp en sån där blink belysning på balkongen också, får ju nästan epilepsi anfall varje gång jag är ute och röker, det syns vart vi bor iaf. ;)
Ska ta lite bilder sen, kameran ville inte va med just nu.

Slog in lite julklappar på DB idag också :)

Inte riktigt sådär fina men det dög :P Kände att jag fick lite ångest när jag höll på för att jag inte har börjat köpa några än :( blir väl en till sån där jul när man stressar i sista sekunden, usch!

Nu ska jag kolla lite på Ebba & Didrik :P hehe



RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se