...

Idag tog jag en tripp till västerås. Åkte till IKEA och köpte en till hylla så vi kan fixa klart i sovrummet :)
Sen åkte jag och hälsade på Malle och Ronny, de va ju 3 år sen vi sågs så det va på tiden :) trevlans värre.
Vi glodde på Idol och snackade nutid och dåtid :P

Nu blir det mys och Heroes ^^



Lördagen

Hände väl inte direkt nått ovanligt, men lika bra att skriva ner så jag vet vad jag håller på med :P

Satt hemma hos oss först, Micke och Mange kom hit och joina, drog sen vidare till Scitzo, där kom Jens springandes med en kruka som grogg glas och va ösig som vanligt, haha..tur att man kunde bli road av nån där iaf :P blev inte så långvarigt, vi drog ner till Norrmanska istället.
Där träffade jag på min snorunge till brorson som shotta Tequila suicide och spruta citron i ögat på sej själv för att sedan klaga på att det svider...?...ungefär vid det tillfället började jag förtränga att vi är släkt :P haha. Vid samma bord satt ingen mindre än Syler himself ;D



Han va trevlig, inte lika elak som jag trott :P No killing, just chilling kan man säga ;) Fick ju till och med en idol bild, hehe.

Efter vårat kändismöte på norrmanska trallade vi muntra i hågen vidare till Hotellet :D

Men mungiporna dalade snabbt ner till fotknölarna när vi såg att det va typ 40 min kö :(
Jag och Tom gav upp, gick och köpte käk och åkte hem.



Snipp snapp slut!

11 September

Hittade lite bilder från förrförra lördan :)






Häng hos mej och sen hos Calle, sen vidare ut mot krogen :)


...

Inte skrivit nått sen i fredags, då blev de ju lite shopping som sagt, men jag hittar ju aldrig nått kul när jag väl har pengar, så om ett par veckor lär det väl finnas hur mycke som helst jag vill ha.
Här är lite av skiten jag hittade, ganska tråkiga saker, menmen



+ massa strumpor, 14 par för 100:- har dom ju alltid på marknaden :) å trosor lyckas alltid slinka med av nån anledning, blev några idag också :P och ett par leggings.



halva priset, yay ^^ och ansiktsmasker och mascara slank ner.

sen va vi ut också, på lördan, men det skriver jag om sen, måste ha en bild som Tom har på sin mobil, hehe ^^


Va och fikade med mamsen och pappsen idag, tänkte att jag skulle bjuda men det gick ju inte, i vanlig ordning, haha, envisa >.< sen va jag på jakt efter en plånbok..men jag hittade allt utom det :P

Nu ska jag kolla om det finns nån bra sista minuten ^^ 


Sippedidoda sippedidei

Nu ska jag strax dra mitt arsle neråt Sala city och vandra runt bland alla stånd, haha, morgonstånd kunde jag skrivit om jag hade skrivit lite tidigare ;P Men mjaaa, det är ju marknad och det skulle tydligen va festpriser i gallerians alla butiker läste jag i tidningen :) Nice!
Sen ska vi in till västerås så jag kan bränna alla pengar :P ne jag ska FÖRSÖKA spara lite nu.

Tom spelar Guitar Hero, det låter mindre vackert, ska gå och rycka tag i hans öra och släpa med honom ner på stan nu.


Jag måste ju nästan lägga ut bilden här också för att visa vilken kass humor jag har XD
Vägbeskrivning från Tokyo till New York

Reinfeldts hemliga plan – Åkesson ska frysas ut

Ja men smart lilla Fredrik, öka på deras "offerroll" ytterligare genom att ändra regler och minska platser så att dom inte får plats i riksdagen eller vad du nu har för fuffens för dej?
Du har själv valt att bli politiker! Du måste väl ha fattat att sånt här skulle komma förr eller senare?
Nu har det vart val, en tävling, och SD kom in (tragiskt nog), DEAL WITH IT och sluta va på lågstadie nivå "jag tänker inte prata med honom för han är dum, buhuuu" ska man behöva skicka dit Nanny akuten?
Sätt dej ner och hör vad SD har för planer och visa istället Svenska folket vad dom går för så kanske vi förhoppningsvis slipper dom nästa gång! "Tänk på framtiden" är väl vad ni alla säger? JA GÖR DET DÅ! Låt dom inte odla massa sympati röster tills nästa val. *Irritation*


Jenny Madestam, statsvetare
"– Jag tycker faktiskt att det här delvis är odemokratiskt. Nu har svenska folket röstat in SD i riksdagen. Att då börja mixtra med formerna för arbete känns bara märkligt. Men det är inte oproblematiskt. Att SD röstades in är unikt i svensk politik. Men jag tror bara att det blir kontraproduktivt att hålla på så här. Reinfeldt måste våga ta debatten med dem och visa att deras argument inte håller."
Jag håller med du!


Och det här med Lars Ohly "Heja Lars Ohly som vägrade bli sminkad i samma rum som Åkesson"
förbannt larvigt, du är för fan en vuxen människa och inte MINST en politiker, jävla fjortis fasoner att inte kunna va i samma rum som nån du inte delar samma åsikter med!
Och hålla på att ta bort folk från vännerlistan på facebook?......åååh "jag va vän med dej igår men idag röstade du på SD så nu tar jag bort dej" herregud säger jag bara....tänker inte yttra mej mer om den saken.

*Andas och räkna till 10*




Så...fika nån?


...

Åååh, så jävla trött! snart ska vi beställa pizza och gosa ner oss i soffan och kolla på Idol, fast de är ju iof. långt kvar :/ efter det kommer jag däcka rejält, ser inte fram emot att jobba inatt direkt >:( spridning å skit!

Kom nyss hem från Toms mamma :) Nadine tjata dit oss ;) hehe, satt och spelade tv-spel. Vi är grymma på Halo.
Innan det så satt vi på Dreambook och fikade och gick lite på stan :)
Nadine blev mongo ett tag där på fiket, haha :P




Nu känns det som att jag behöver tändstickor att hålla upp ögonlocken med, hur ska man kunna hålla sej vaken 1½ timme till?

Jo men....dom är ju rätt bra

I en debattartikel idag av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick partiet idag ut med att vara Sveriges mest HBT-vänliga parti.

- HBT-rörelsens frågor har alltid varit viktiga för Sverigedemokraterna. Förutom adoptionsfrågan, där vi är emot adoptionsprövning för homosexuella par, berättar Åkesson.

- Och förutom inseminering av lesbiska par, det är vi också emot, tillägger Åkesson.

- Och förutom könsneutral äktenskapslagstiftning, det är vi också emot, tillägger Åkesson.

- Men förutom det så är Sveriges mest HBT-vänliga parti! Berättar Åkesson och skiner upp.



Förutom diverse retorik gentemot de etablerade partierna, vilka SD uppfattar som elitister, var det mest förvånande Jimmie Åkessons krav på ett totalförbud mot Jazzmusik;
- Detta är en osvensk musiktradition som inte hör hemma i Sverige, jazzmusiken leder svenska ungdomar in i ett icke-svenskt leverne, Jazzen är dessutom en inkörsport till icke-skandinaviska relationer.

Åkesson menar att det finns åtskilliga risker förknippade med den Afroamerikanska musikstilen;
- Svenska ungdomar som lyssnar på den här musiken förleds lätt av det djuriskt rytmiskt erotiska i den. Över hela Sverige har jag hört om sammankomster där sån här "djungelmusik" spelats, efter ett par timmar är de unga männen aggressiva och kvinnorna överkåta, och det slutar nästan alltid i bråk.


Som alternativ till
den Afroamerikanska musiken vill Jimmie Åkesson istället ha en svensk folkdans-revival, vals, schottis och hambo kan istället underhålla svenska ungdomar. Polska vill dock inte Åkesson inkludera eftersom han anser den som 'hopplöst slaviskt efterbliven', och att den skulle ta jobbet från de svenska danserna.
- Gammeldans är en sund svensk musiktraditon som skapar friska svenska ungdomar som inte bara vill sitta och lata sig och röka jazztobak hela dagarna, kommenterar Åkesson.



Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson fördömde under lördagen AXE deodoranter och beskyllde dem för att vara ett instrument för den politiskt korrekta lobbyn. Det är närmare bestämt deodoranten Axe Africa som Åkesson beskyllde för att vara ett exempel på en påtvingad mångkultur

- Inom Sverigedemokraterna har vi nolltolerans mot rasism, men däremot inte sagt att allting har sin egen plats och AXE Africa:s plats är inte i Sverige utan med negrerna i Afrika.

Vidare framförde Åke Jimmesson en lösning på deodorantproblemet som han anser att AXE Africa utgör;
- Döp om deodoranten till något svenskt istället, och förändra lukten också, använd en svensk lukt som till exempel granbarr. En sådan deodorant passar in med vårt skandinaviska kulturarv och skulle vara naturlig i Sverige, inte en sån här deodorant med Afrikanskt lukt och namn.


SÅ nu orkar jag inte mer, hahahahaha, granbarrslukt under armarna XD

Mushrooooom mushrooom

Upp tidigt idag (10 är tidigt för mej) och iväg och rösta :) sen skulle jag ut till mina föräldrar, dom satt hos min bror när jag ringde så jag stannade till där och drack kaffe och surra ett tag, politik snack blir det mycke av dom här dagarna :P
Sen gick jag och mamsen ut i skogen och plockade svamp, inget jag gör varje dag direkt, hatar småkryp, kryprasist skulle man kunna kalla mej :P och jag kan inget om svamp heller, jag vet hur en kantarell ser ut och en flugsvamp, sen är det inte så mycket till intelligens där :P OCH jag är blind, det är ju gula löv överallt...så morsan hittade och jag plockade, haha.
När vi satt och käkade kröp det en vidrig fästing på armen :S har aldrig haft och vill ALDRIG ha en sån sitta och surpla upp mitt blod!

Om ett tag ska jag dra till Dreambook, dom skulle ha valvaka och ha öppet till 24 :) mysigt.
När det gäller mitt val så fick Privatiseringsfrågan avgöra allt, tycker annars att båda hade bra saker att komma med men att tjäna pengar på sjuka och döende människor genom att privatisera sjukhus tycker jag låter väldigt dumt. Annars tycker jag att dom blåa har skött dom här åren bra genom finanskrisen :)
MITT tycke, så håll käft!

Nu ska jag ta en powernap tror jag!



Tom älskar att ta kort på mej när jag ligger och sover som fulast! >:S dubbelhakor och dreggel är hans passion.

Vem bestämmer i Sverige?

I SvD idag frågade dom massa barn olika frågor, bl.a om Mona och Reinfeldt, haha. Så jävla söta ^^


Vincent Bodin, 4 år:

Vem bestämmer i Sverige?
– Jag har sett en sån kille på tv. Han sa att nu ska alla tjäna pengar. Det lät bra.

Det här är statsminister Fredrik Reinfeldt.
– Cool. Jag tycker att han har cool jacka, och cool skjorta och märke.

Det här är Mona Sahlin, som också vill bli statsminister.
– Fin. Jackan är fin. Inget mer.

Skulle du vilja bli statsminister?
– Ja! Det verkar jätteroligt för mitt hjärta, jag skulle bli så glad.

Vad skulle du bestämma då?
– Att alla är bra. Fast jag måste kolla om de är bra eller inte. Och att alla ska ha tusen mycket pengar. Man måste ju äta mat och köpa bilar till barnen och leksaker.

Vad får barn bestämma?
– Bara vuxna bestämmer. Barnen vill ha pasta hela dagen och vuxna bestämmer att man faktiskt inte ska ha det, man ­måste äta något annat också. Ibland hamburgare, ­ibland köttfärslimpa eller fisk ­ och ris.


 Mikaela Walter, 3 år:

Vem bestämmer i Sverige?
– Ingen. Fast pappa säger till mig att jag måste gå till dagis, och min mamma ­bestämmer hela tiden att jag ska sitta ned och äta.

Det här är statsminister Fredrik Reinfeldt.
– Han som bestämmer helt och hållet i Sverige? Jag tror att han är lite sur.

Det här är Mona Sahlin, som också vill bli statsminister.
– Hon ser snällare ut. Man ser att hon är lite glad. Man kan se att hon har sådana här ögonfransar också.

Vad vill du ha för jobb när du blir stor?
– När jag blir vuxen, menar du? Jag vet inte. Men då ska jag i alla fall gå ut med min ­kanin, det är en på-låtsas-kanin. Vet du att vi ska köpa en sparkcykel, vi har redan gjort det.

Kan du åka på den?
– Japp!


 Bruno Lithman Hassel, 5,5 år:

– Kungen bestämmer mest av alla här i Sverige. Jag har aldrig träffat honom, men det skulle vara bra att veta vägen dit. Han bor i alla fall i ett slott som är grått. En gång såg jag kungen på tv, men det var så snabbt, jag gick in på toaletten, så jag missade allting.

Vad bestämmer kungen?
– Kanske vad alla ska göra. Sedan vet jag inte mer.

Vem bestämmer över dig?
– Alltså mest? Mamma och pappa. Om ­Sander (lillebror) blir arg när vi läser bok, då brukar pappa lyfta ut honom från rummet. Det tycker jag är bra, för då hör jag bättre. Man ska vara över 16 år för att få rösta, man kan vara 18 eller 19. Några som är mindre, de borde ha fått rösta, för några vet ju grejor, de är bra.

Det här är Fredrik Reinfeldt, som är statsminister.
– Men alltså, bestämmer han mer än kungen? Jag har aldrig träffat honom, men jag tycker att han verkar lite sträng.

Det här är Mona Sahlin, som också vill bli statsminister.
– Hon ser lite snällare ut.

Vad skulle du bestämma om du var statsminister?
– Då skulle jag bestämma att det blev mer militärer, och mer poliser. Då blir vi av med alla tjuvar, som tar pengar och en massa grejor. Jag skulle bestämma att vi fick mer vakter, för då skulle ingen kunna komma in och ta över kungens grejor.

Vill du bli politiker när du blir stor?
– Inte så mycket. Alltså, jag tänker mest på att få vara militär.


 Emelie Öström, 4,5 år:

– Borgmästaren bestämmer vad man ska göra. Man ska uppföra sig och göra rätt. Borsta tänderna på kvällen och på morgonen. Vara ­vaken på dagen och sova på kvällen. Inte sova på morgonen och vara vaken på kvällen.

Vad skulle du bestämma om du var politiker?
– Att alla skulle få göra som de vill. Gå ut, eller vara inne och leka. Och att jag fick bli prinsessa, för de är så fina. Då skulle jag gå runt i världen och visa upp mig.

Vad är viktigt för barn?
– Att de får leka i fred, om de vill det. Så att inte något småbarn kommer och förstör all lek.

Vad skulle du säga till statsministern om du träffade honom?
– Kan du bestämma att alla barn kan få glass varje dag? Helst hallon och jordgubb.

Skulle du vilja bli en politiker?
– Nej. Jag vill bli en som har en ­affär som säljer godis.


 Sander Lithman Hassel, 4 år:

Vem bestämmer i Sverige?
– Jag har pratat med min pappa om det, men jag kommer inte ihåg.

Det här är Fredrik Reinfeldt, som är statsminister.
– Okej. Han ser ut som pappa, men pappa har lite kortare hår. Statsministern borde bestämma att alla kan spela fotboll.

Vad vill du själv bli när du blir stor?
– En storebrorsa, för att man kan gå på skolan och ha en telefon och en Iphone. Jag önskar mig en telefon, en riktig.

Vad skulle du bestämma om du var statsminister?
– Att barnen får vara hemma, och storebrorsorna kan ta hand om dem när det är ledigt. Och så skulle det vara lördag, och då kunde jag bada i popcorn. Man kan ju inte bada i tuggummi, då blir man ­kletig.



Taget från http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/vem-bestammer-egentligen-i-sverige_5346259.svd


...

Grannen här ovanför spelar alltid den där skit låten "oooh, what you saaay. Know that you only ment well" eller hur fan den går.TRÖTTNA! det har jag gjort :P

Idag har jag inte gjort så mycke...i vanlig ordning, typ ätit, skitit, borstat tänderna :P
Nä jag har faktist vart och käkat pizza med Lenne, Lina, Nikki och Nelly :) sen satt jag och snacka skit med Anki och drack lite kaffe.

Nyss vart och handlat, känner mej pankare än pankast men chips hade jag fan råd med ;) så nu ska jag gå och svulla så Tom kan få datorn, han skulle också göra nått av alla KASSA val test man kan göra. Fick jag ett parti högst upp på ena så låg det sist på nästa test typ.
Hittade förresten en rolig reklam på DN´s framsida, "Rött för trött som vill sova sött" haha, det va lite kul med tanke på vad dom blåa vill ;) meeeen det var för ett par söta tofflor :P haha klockrent nu till valet, undrar om dom tänkte på de...?

Piss å hej!


Höst och opepp

Känner att höst depressionen smyger sej på sakta men säkert, skit drygt att ha det varje år :( trött, opepp, vill eller orkar inget, usch! Så nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla nått avsnitt av Heroes.
Senare blir det Idol och efter det så ska ju Röd gröna och Alliansen ha duell, efter det ska jag ha bestämt mej vad jag ska rösta på.

Träffade Patrik när jag va in på Åkra :) det va inte igår direkt, har inte sett han på......3 år? Han verkar va en helt ny människa, så det va kul att snacka lite :)

Just nu blir jag galen på min arm, har haft nerv ryckningar i armvecket i flera timmar >.< why?
Och jag saknar mitt gamla hår, på den tiden det va samarbetsvilligt, vet inte varför vartenda hårstrå ska vilja tvärtemot vad jag vill nu för tiden >:(


Å sidecuten :( *beslutsångest*
Ignorera nyllet, det har dock ALDRIG vart samarbetsvilligt :P

Idol

Great, nu har jag hittat en att heja på :D
Den här bruden, självklart *thumbs up*




Bes lät som en smurf, så den biljetten hade hon ju kunnat spara :P


Tävling @ Cafe Dreambook

Jomen visst sörrö, dom hade samma tävling i augusti men eftersom Sala folket hellre sitter hemma på sina feta arslen så gick det inte så bra.
Anyway...du kan vinna en moppe/vespa värd 12000 riksdaler ;) Vill du inte ha den så kan du ju sälja den och få en slant i plånkan istället, vet inte om du får den såld för just så mycket som dom köpte den för, men säkerligen en 8000 :)
Det är en målartävling, dom vill ha en grafitti vägg i sin källare med 50-60 tals tema, du får 0,5-2 kvm yta att klottra på.
Så gå in på Dreambook och anmäl dej, dom behöver minst 20 personer som anmäler sej, ta med dej nått snyggt du har ritat så dom vet vad du kan, dom låter inte vem som helst klottra dit nån streckgubbe.

Inte så svårt :) mycke pengar för att stå och måla i ett par timmar, jag skulle inte tacka nej om jag kunde måla :)

Dreambook ligger på Fredsgatan 9 i Sala för dom som tragiskt nog inte visste ;)


Lady Gaga är fläskig

Haha, ja iaf. i dom här paltorna ;)
Snuskigt, snyggt med en jävla kotlett på huvet och ett par klubbor till skor, haha.


Dom här skorna var ju också intressanta :P



Men Hello Kitty outfiten va ju söt :)


Lite jobbig att gå i kanske :P

Galen helg

Minst sagt, men kul :) även fast stackars Tom fick bära mej hem :P en del minnesluckor, haha, sånt som händer. Lite förfest här, sen lite förfest hos Calle, sen Statt :)
Igår var jag mer eller mindre döende, har nog ALDRIG vart så bakis, herrejisses! Men det vart ju en bra helg, fast Hanna saknades :P

Sen att vissa är sura, utan någon som helst anledning enligt mej, fattar jag inte...? är det inte jag som ska va sur? haha, aja, sånt orkar jag inte lägga ner energi på, va sur, couldn't care less! ;)



SD har svårt att bestämma sej tror jag
"vi vill förbättra flyktinglägren" stod det i den där sketna lappen man fick hem.
"Vi vill inte ha någon invandring i Heby" senare i samma artikel "det spelar ingen roll om dom så kommer från månen, bara dom kan betala för sej" SA
"Vi vill stoppa all invandring in till Sverige" SvD

haha, jaha...vad vill ni egentligen? :P hoppas på det förstnämnda, för jag tyckte faktist att det på lappen såg bra ut, 7 av 10 punkter iaf. (är jag rasist nu?) men att ta bort alla invandrare...? HALLÅ? tror ni på det själva eller? vem ska göra min bakis pizza? ;) närå....men det kommer ju inte gå runt direkt, haha.
Aja, inget jag hade tänkt att rösta på iaf. (retades bara lite med Tom ;)) men det va ju intressant att läsa, eftersom alla har sagt att dom är så rasistiska, när jag läste blanketten så tyckte jag inte de, tänkte att dom kanske har ändrats, men efter tidningarna idag så...blä! Ni gör nog bättre i att vara tysta just nu!

Inge politik gnäll nu bara för att jag skrev lite, tack!



What to do today? kaffe står på schemat som vanligt, känner mej fortförande bakis, synd att det aldrig finns nån att fika med :( uhuuuu I´m a mobboffer! :P orkar ju iof inte ens höra med nån.

Gjorde om en bild, jag blev nästan rädd för mej själv :P





Iiiihihi ^^

Springer fortförande runt i mjukiskläder, men resten är klappat å klart :D pepp pepp pepp, sitter och lyssnar på den här gamla godingen




Val

Bjuder på lite Knappnytt nu när det är val snart ;) Och nu vet jag inte alls vad jag ska rösta på, haha.







Nu ska man väl börja fixa ordning sej kanske, så man är klar innan 10 ;P

Make up

Sitter och kollar på massa hår och smink, hittar ju en del intressant. Försöker få nån idé om vad jag kan göra med barret, skulle ju vilja bleka skiten men då blir det säkerligen tuggummi hår som sist :/

Hittade lite kul bilder iaf ;P












Kommer väl antagligen sätta i nya dreads om jag orkar fixa nya, ska kanske försöka mej på "Striped" men det slutar väl med att jag slänger skiten åt helvete :P


Fika

Lyckades somna ett tag iaf. tidigare, skönt :)
Nu ska jag dra upp Tom så ska vi iväg till Dreambook, måste få i mej dags ransonen av kaffe så jag blir människa :P

Bjuder på en ego bild också ;) "dagens look" eller vad brukar man skriva :P haha usch!





Just ja, glömde skriva det på det förra inlägget, ifall nu nån köper ett sånt där plagg, gör inte som jag, jag tog medium bara för att Small var upp till 165cm och jag är 167 och det blev liiite stort, haha. Farsan tyckte jag såg ut som Björne bakifrån ;P

...

Färdig jobbat och nu sitter man här pigg som fan bara för att jag sov så länge igår, morr!
Ska nog kolla ikapp på Heroes, Tom ligger 2 avsnitt före, mysigare att kolla tillsammans sen ju ^^ Finns ju inte så mycke annat att göra den här tiden :/
Ska slänga i mej nå käk också, Billys får duga :P fast jag får ångest så fort jag äter sånt skit >.< kanske skulle ut och springa, har ju sagt det i 2 år nu, väääldigt långt mellan tanke och handling för mej :P fast jag har ju iof. inte så mycke fläsk på kroppen så jag kan väl vänta 2 år till så kanske tanken hinner komma ner till handlingen, hehe.

Förresten så tycker jag alla borde införskaffa sej en One Piece, riktigt mysig va den :D speciellt nu när det börjar bli kallt ^^ One Piece-Jump In <---Check!


...

Usch va länge jag sov idag, 13 timmar :P känner mej mer död än levande just nu.
Kollade precis på Kungarna av Tylösand och de va ju rätt...underhållande, haha. Den där Erica verkar ju vara tråkigast i världshistorien, kanske blir bättre.




Vafan ska man göra nu då, kl 11 på kvällen? skapligt uttråkad :/ får väl nörda med mina facebook spel :P

...

Sitter på jobbet, försenat som vanligt. Trevligt att det finns tv här nu iaf. :)

Hittade 2 saker till Tom igår, ett bonsai träd och en mp3, var och fikade med Hanna också och kikade när hon tatuerade sej :) Sen kom morsan och farsan och hälsade på på kvällen :)

Hupp, dax för jobb!

Världens bästa..

..fyller år idag ^^



Haha ♥



Undra vad jag ska hitta på, det gick ju inte som jag hade tänkt först..svååååårt!


...

Nyss kommit hem, vägen dit va ju mindre trevlig, som att åka på en tvättbräda så jag tog Västeråsvägen hem och då slank det ner 2 cheeseburgare också, blä..det va inte ens gott den här gången! 
As trevligt att träffa Hanna igen iaf. :) satt och snacka skit, drack kaffe och kedjerökte mer eller mindre, och gos med lilla Hulda ^^ som skulle sitta i mitt knä hela tiden, söten!

Linslus :P


Hulda :)

Mot skinkan

Vaknade nyss, kände mej rastlös, så nu ska jag bara käka sen ska jag dra iväg till Skinnskatteberg och träffa bästaste Hanna ^^ det va evigheter sen sist, får se om jag hittar fortförande :P mitt lokalsinne är ju inte det bästa.

oh oh oh, jag ska hämta ut min One Piece också :D


Känner mej speedad, kanske för att jag är nyvaken, bjuder på en snygg bild från Toms mobil, HAHAHA förstår inte hur jag kan bli så jävla FUL!

...

Tom hade några bilder från kryssningen på mobilen, bara tråkiga hytt bilder det här också och mest på mej, haha ;P men de gillar vi ;)






♥♥♥


Melbourne Shuffle

Den här dansen är fortförande en klar favorit hos mej, så dåligt att det inte finns kurser i sverige, eller det fanns inte det förut iaf.. försökte lära mej för ett par år sedan men då fick man gå via instruktioner på YouTube vilket var ganska drygt och SVÅRT, så man tröttnade ganska snabbt :(



Men visst fan är dom grymma? :D
Det fanns en snubbe på Monday Bar kryssningen som var helt skadat duktig!!

Söndag

Veckans tråkigaste dag, inget är öppet och man är alltid bakis...nästan. Även fast jag inte drack igår så verkar det som att min hjärna är inställd på att vara bakis på söndagar.
Skulle ha hjälpt Anki att gå ut med Tiki nu på eftermiddagen men det behövdes visst inte längre, men jag lär nog åka ner till Dreambook iaf. måste ha kaffe innan jag orkar ta tag i nått annat.
Ska fixa lite mer i lägenheten sen, bygga ihop klädställningen och fixa fler hyllor i garderoben nu när jag inte behöver ha massa tröjor hängandes där ^^ Men det blir nog senare ikväll.

Idag hade det vart perfekt med One piece plagget, störigt att veta att det ligger på Norrbytulls kiosk men jag har inte fått nån avi >:/ jävla Bring!

Neeee nu håller mina ögon på att gå i kors, KAFFE va de på schemat!


Detta fält måste fyllas i

Nu har jag beställt ögonbrynsknivar, yey ^^ HATAR att plocka med pinsett, det gör ont och man får aldrig med alla strån så jag hoppas det här löser problemen :)


Trötter

Blir trött så fort jag börjar jobba igen :/ måste hitta ett nytt jobb så jag kan sova på nätterna.

Nu är sängen på plats :D rätt färg å allt. Hittade en klädstång den här gången också, perfekt. Vet inte riktigt vart jag ska ställa den än men det löser sej :)

Farsan ringde nyss och ville att vi skulle komma ut dit, dom skulle ju ha åkt till några som heter Affe och Vivan men hon va tydligen dålig :( tråkigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen så man hinner göra nått medans det fortförande är ljust ute :)



Fel fäääääärg!!

RÖVARS FISHÅL! skulle haft ek!! men så va sängfansskitjävlahelvetet svart! BITTER!


Pjuh

Nyss kommit hem från västerås, köpt säng, äntligen ^^ en MALM sängstomme och madrasser 180, stort och bra :D
Fick med en sko/hatthylla hem också :) Kan ju visa sen när jag har byggt klart.......om typ 1 vecka :P

Haha

Innan jag åkte ut till mina föräldrar så tog jag en kaffe på Dreambook som vanligt, när jag satt ute och rökte så började en gubbe som redan satt där att prata med mej och försökte mer eller mindre att få ihop mej med hans son som inte ens va där :P haha
"-Ja, jag försöker gifta bort min son"
"-Jaha.....?...går det bra då?"
"-Neee, han vill ju inte"
...Lite mellan prat......tystnad...
"-Ni skulle ju passa bra ihop, du och min son"
"-Jasså..men jag är upptagen"
"-Med en?"
"-eh......ja?"
"-ja men man kan väl ha fler än EN!"
(
desperat farsa)
HAHA, sen drog jag :P

Igår va de tydligen också nån som försökte ragga, fast genom Anki.
Tom ska ge mej fikaförbud ;) Put a ring on it, haha..då håller dom sej borta! ;)

När man tycker att man själv ser ut som en påse skit i nyllet DÅ får man komplimanger och när man själv tycker att man har en bra dag så är det inte en jävel som säger nått, förutom Tom då :) pff. Bättre nångång än aldrig kanske :P


Dom ska tydligen ha tävling på Dreambook, målartävling i deras källare, den som gör bäst ifrån sej vinner en moppe värd 15000:- ! Ska höra mer om de, i Sept. skulle det va.


Mysigaste fiket, helt klart :D

Cp-ryck

Jag blir knäpp av att alla andra ska jobba på dagarna utom jag >.< finns ju INGEN att umgås med,helt värdeLÖST! Ska nog ta en sväng ut till föräldrarna och gnälla av mej lite ;) Kan jag passa på att fråga om farsan vill följa med och hämta säng och allt som hör till på IKEA, måste ju ha dragkrok, finns inte på min lilla skrutt :P
Skulle va skönt att få ordning i sovrummet nångång. Och nått mer att hänga kläder på, finns det typ likadana att hänga kläder på som dom har i affärer? skulle vart kanon isåfall :)

Nu ska jag ringa Tom och tjata att han ska ringa Pontus och höra när han kan komma och tapetsera!



<3



RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se