Lite sköna toner

Hahaha, åååh, fan va kul det vore att ha en papegoja :) säkert sjukt drygt också, skitar ner och lever i ca. 80 år, en annan hinner ju dö före :P
Men lära dom massa ord och låtar måste ju va skitkul!

Lite opera.


Beatboxing


Let the bodies hit the floor, haha.


Lite random snack bara

De går segt de här

Men snart så...dra på sej nå passande trasor sen lite finslip, men jag får väl fixa håret i mörker, 20.30 ska man ju släcka ner överallt i en timme..tur man har en laptop :P det går ju lixom inte att klara sej utan facebook i en hel timme, hehe.

Kitties

Men åh, stackarn..så söt.
Haha ^^


Nu blire lite fix, får se om man ska dra ut nånstans ikväll :) lika bra att göra sej redo utifall att lixom!

Äntligen är min mobil tillbaka ^^

Det tog visserligen bara 1 vecka men det kändes som en evighet med låne mobilen >.< en gammal samsung som såg ut som en leksaks mobil.


Eric Saade

Vilken jävla skit låt, tror Danny hade haft bättre chans att vinna Eurovision faktist. "I will be popular" pfft, låter som en 14 årig liten brud har skrivit texten. NÄ, ska det va en ego låt med titeln popular så ska det va The Veronicas, den är iaf. bra :)



Kul liv vi har, haha

Tom och jag sitter alltid vid en varsin dator när vi är hemma, eller så kollar en på tv och den andra sitter vid datorn :P
Men annars idag har vi faktiskt gått en sväng på stan (Tom va måttligt road som vanligt) försökte hitta en sån där röd laser pekare, vilket inte verkar finnas nånstans nu för tiden, men vill ha en sån att leka med katterna med :P hehe, dom blir ju helt tokiga av sånna.
Sen åkte vi hem till Tezan en sväng och surpla lite kaffe och snackade skit med henne och Natta :) trevlans.
Varmt idag så det fick bli shorts ^^

Tycker om när det bli massa solljus i korten...kanske är för att man inte ser så mycke av ansiktet då :P

God morgon :)

Idag ska det bli 11+, då är det säkert minst 15+ i solen ^^ weeei!
Jag är super pigg, sov ju till typ halv 10 igår kväll :P oupsi. Så jag va inte så trött efter jobbet direkt. Har setat och kollat kläder nu på morgonen ^^ jag vill ha ALLT! lägger upp lite av sakerna jag har dregglat över :)

(Klicka för att förstora)

De va de :) mer orkar jag inte lägga upp. Hoppas jag kan köpa lite av det iaf., nu när man får pengar.

Just ja, såg i tidningen i lördags tror jag de va, att dom har börjat sälja OnePiece kläder på Nya Thulins i västerås :) Kan ju va bra att veta för dom som har tänkt köpa, och har dom inte just den man har tänkt sej så kan man ju iaf prova storlek. Medium som jag köpte va ju för stor så jag ska åka dit och testa om en Small sitter bättre :)

Ja älskar verklien du

haha, Simon är bra skön när han är full :P
Tjockisen, va fan heter hon?.....Sonia, fick jag cp ryck på. "förståru, förståru, förståru" blandat med "Jag svär på Gud" vad väl vad man mest fick höra av henne och Katta, haha. Men att hon säger att Katerina är falsk fattar jag inte, hon tar ju det med personen i fråga på en gång medans ALLA andra snackar bakom ryggen på henne HELA tiden.
Roza va ju faktiskt ganska rolig den här gången också :P fel att säga kanske när hon bara grina hela tiden men iaf. :P haha, flippade ju totalt i bikten.

Färdig jobbat för idag

Fick jobba dubbelt inatt,men det gick finemang :) pengar pengar. Så fick jag en sticka under nageln :( fick inte ut den på jobbet så jag ska väl sätta mej å kötta med nån nål eller nått. Den är visserligen bara typ en halv cm men usch så ont det gör när dom hamnar under nageln, spänner som fan :(

Nu, äta, nörda lite FV, sen sova.

Very nice

Nyss kollat BB, BRA att Katta fick va kvar, hon knuffar ju bort alla, haha :P 4e gången hon sitter kvar. Stackars lilla Roza, HA..dryga jävel.
Men dom nya brudarna...va fan va de? haha, skit fula och tråkiga allihopa, aja..hoppas dom släpper loss där inne iaf.

Nu ska jag kika på The walking dead :)

Har plockat katterna

nu ser Zeke ut såhär
nästan iaf :P
men usch vad mycke hår dom lossar nu >.< så dom tyckte det va ganska skönt att man slet bort lite verkade det som, Zeke lät som en motorcykel iaf. :) kanske man slipper dammsuga om 2 dagar igen också.

Kollar gårdagens BB

Kan nån strypa Roza??!!! Seriöst gnälligare kärring får man ju leta efter.
Den som orkar lyssna på en hel mening från den där lilla snärtan borde få medalj och en 5-stjärnig resa till maldiverna!
Det där lever hon upp till.

Hoppas Katerina klarar sej en gång till nu :)

Nemen tjenare

Fiiiint väder ^^ nu kommer vår känslorna till liv igen, blev ju lite halv deppigt igår när det hade kommit massa snö igen :( nu får det va nog! Nu är skinn jackan invigd för i år så nu måste det va varmt :)
Nyss kommit hem, har vart på nya rättpsyk, haha, nej jag ska inte bli inlagd :P dom hade rund vandring så man fick se hur det ser ut :) så de va kul, nu är det ingen (förutom dom som ska jobba och bo där) som kommer in där mer.
Efter det så åkte jag och mina päron och fikade och nu ska jag däcka i soffan! Eller först ska jag väl försöka göra nån nytta här hemma -.- men sen ska jag bunkra upp framför tvn, så himla trött idag...och alldeles ensam :( uhuuu, ne..rätt skönt :)

Bild från idag, soligt och rinnigt smink.
Dax att färga håret igen kanske, ser lite blekt ut.

RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se