Not bad..

Va in en sväng till västerås nu på kvällen och shoppade lite på New Yorker. 6 tröjor och 2 byxor för 440 spänn ^^ great! Ett av byxorna kostade 15 kr :P nästan för dyrt.



Tjooo, ett tag sen sist

Joråsatte! Men det har ju inte vart så mycke händelserika dagar heller, kan lätt bli så när man bor i sala. Jobbat och sovit är väl det jag har gjort, nån fylla har jag hunnit med också och självklart pimplat kaffe på Dreambook, är ju lite av en inventarie där så :P
Idag har vi iaf. vart ute sjön och pimplat, jag, Tom, Micke och Yoshii :) Yoshii var lite feg i början och blåste upp sej till dubbla storleken men sen satt han mest i sin låda och såg nöjd ut och tittade nyfiket på allt :)

Där hade han det bra, massa tidningar i botten och en filt över :)

Inte fan fick dom nå fisk heller, prövade till och med med en bit rostbiff från min macka, kräsna fiskar :P

Usch jävla surgubbe

Ringde nyss till citypraktiken i västerås och bokade tid, fick prata med nån gammal gubbe och det va det grinigaste människa jag har pratat med tror jag. Okej man kan ha en dålig dag men sitt för fan inte i växeln just DÅ.
 Riktigt otrevlig :( jag brukar inte ens bry mej om sånna människor men han tog fan priset! det fick mej bara att bestämma mej mer om att jag ska byta till Sala, inte för att jag har hört så jätte goda ord om dom här :P men det är ju lite närmre iaf.


RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se