Kryssningen va kanon :D

Yes, trots förkylning var det en kanon helg ^^ tråkigt det som hände den där tjejen bara :( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7691806.ab (fast jag har missat att Riga ligger i Finland :P)
ÅH, va in på nått jävla forum som gjorde mej RIKTIGT irriterad, några kommentarer var bl.a.
"men tjejerna har ju knappt nå kläder på sej, så de va väl inte så konstigt" då är det tydligen okej att våldta nån!!? Inte ens om en brud skulle stå naken framför dej har du rätt till de!
"men de är ju bara blatte killar som åker med dom där båtarna" .........?........TRÖTT blir jag! BRA resonemang där!

Kamera helvetet glömde jag såklart ladda innan jag åkte så de blev inte så många kort, konstigt oxå att jag inte har hittat ett enda kort på mej, tyckte folk kom och blixtra framför nyllet hela tiden,hum! Kanske kommer sen.

Brorsan lånade min peruk, haha :P


Här ser jag lagom road ut.......och vem fan tog bilden..?


Jag och Pjurtan :D


Lägger upp lite mer bilder från kryssningen sen om jag orkar, får väl sno av nån.


Lösa skott

Sovit heeela dagen, men inte blir man frisk för de *muttra*
Under tiden som jag låg och kramade täcket så va Tom iväg med Yoschi till veterinären, så nu är de tomma skott, hehe. Han ser lagom groggy ut, söten ^^





Nu hade jag tänkt att Tom skulle hjälpa mej med håret, får se vad han säger om de :P Sen ska jag börja slänga i dreadsen.

Piff!


Kliar i fingrarna

Vill köpa massa nytt, kläder, saker till lägenheten, hår grejer och massa annat. Men pengar, har man det? NÄ!
Ska försöka leta efter ett nytt jobb, har jag sagt länge iof. :P men det är mest för att jag vill få sova på nätterna som vanligt folk, skulle nog må skapligt mycke bättre i kroppen oxå.

Men nu har jag haft tråkigt ett tag, och då kollar jag självklart runt på massa sidor och hittar skit jag vill ha.
Hoppas jag kan ha råd att köpa det här iaf. :) Mys plagget (spark dräkten,haha) SKA jag ha!


Testing

Det här med bloggar har ju aldrig vart min grej har jag sagt så länge jag kan minnas MEN för några veckor sen satt jag och funderade på saker jag kommer ihåg i mitt liv....typ nada! Så då kanske det skulle vara bra att skriva ner lite skit som händer nånstans...? Kul att läsa när man sitter 85 år på ett hem, gammal och antik (det börjar ju närma sej nu) för sina barnbarnbarnbarns barn :P

Men jag kan ju säga att allt detta krångel för att försöka få sidan snygg gör mej GALEN! html koder hit och dit *slita av håret* just nu blir jag cp på att inläggen blir så mycke till höger!



Anyways...just nu är jag sjuk, förkyld och hostar upp mindre attraktiva slem bollar...eller berg rättare sagt, usch. Hoppas det blir bättre till helgen, ska ju iväg på Monday bar kryssning då ^^ very nice, bara psyk musik 48h,I like!

Nu ska jag slänga mej in i duschen, det kliar satan i skallen bara för att jag färgade håret igår, ska ju ploppa i lite dreads i skallen imorgon, inte så snyggt med utväxt då...? nä! 
Blir dom här igen tror jag, om jag har allt kvar så det räcker :)


RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se