Jo men....dom är ju rätt bra

I en debattartikel idag av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick partiet idag ut med att vara Sveriges mest HBT-vänliga parti.

- HBT-rörelsens frågor har alltid varit viktiga för Sverigedemokraterna. Förutom adoptionsfrågan, där vi är emot adoptionsprövning för homosexuella par, berättar Åkesson.

- Och förutom inseminering av lesbiska par, det är vi också emot, tillägger Åkesson.

- Och förutom könsneutral äktenskapslagstiftning, det är vi också emot, tillägger Åkesson.

- Men förutom det så är Sveriges mest HBT-vänliga parti! Berättar Åkesson och skiner upp.



Förutom diverse retorik gentemot de etablerade partierna, vilka SD uppfattar som elitister, var det mest förvånande Jimmie Åkessons krav på ett totalförbud mot Jazzmusik;
- Detta är en osvensk musiktradition som inte hör hemma i Sverige, jazzmusiken leder svenska ungdomar in i ett icke-svenskt leverne, Jazzen är dessutom en inkörsport till icke-skandinaviska relationer.

Åkesson menar att det finns åtskilliga risker förknippade med den Afroamerikanska musikstilen;
- Svenska ungdomar som lyssnar på den här musiken förleds lätt av det djuriskt rytmiskt erotiska i den. Över hela Sverige har jag hört om sammankomster där sån här "djungelmusik" spelats, efter ett par timmar är de unga männen aggressiva och kvinnorna överkåta, och det slutar nästan alltid i bråk.


Som alternativ till
den Afroamerikanska musiken vill Jimmie Åkesson istället ha en svensk folkdans-revival, vals, schottis och hambo kan istället underhålla svenska ungdomar. Polska vill dock inte Åkesson inkludera eftersom han anser den som 'hopplöst slaviskt efterbliven', och att den skulle ta jobbet från de svenska danserna.
- Gammeldans är en sund svensk musiktraditon som skapar friska svenska ungdomar som inte bara vill sitta och lata sig och röka jazztobak hela dagarna, kommenterar Åkesson.



Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson fördömde under lördagen AXE deodoranter och beskyllde dem för att vara ett instrument för den politiskt korrekta lobbyn. Det är närmare bestämt deodoranten Axe Africa som Åkesson beskyllde för att vara ett exempel på en påtvingad mångkultur

- Inom Sverigedemokraterna har vi nolltolerans mot rasism, men däremot inte sagt att allting har sin egen plats och AXE Africa:s plats är inte i Sverige utan med negrerna i Afrika.

Vidare framförde Åke Jimmesson en lösning på deodorantproblemet som han anser att AXE Africa utgör;
- Döp om deodoranten till något svenskt istället, och förändra lukten också, använd en svensk lukt som till exempel granbarr. En sådan deodorant passar in med vårt skandinaviska kulturarv och skulle vara naturlig i Sverige, inte en sån här deodorant med Afrikanskt lukt och namn.


SÅ nu orkar jag inte mer, hahahahaha, granbarrslukt under armarna XD

Kommentarer
Postat av: Sanna Galenpanna

Hahaha! WTF?! Så tragiskt så det blir komiskt! Ja du, vad säger man? SD i riksdagen... Nu jävlar blir det åka av.

2010-09-20 @ 10:04:35
Postat av: Yulia

Var kan man hitta källan?

2010-09-20 @ 19:56:59
Postat av: Rasmus

Deta e fan guld material.

"nolltolerans mot rasism" tror idioten sa fel på raser

"inte i Sverige utan med negrerna i Afrika."

2010-09-20 @ 20:03:58
Postat av: Emmy

HAHAHAHAHA! Åh fy, jag skrattar så jag gråter. Haha, vart har du hittat det här? :P

2010-09-20 @ 21:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fashionize.se







Saray.se



Bluemonkey.se